Kraqt na verigata

Къде е краят на веригата?

На 6 април излиза „Краят на веригата“ от Фредрик Т. Олсон, изд. „Бард“

Kraqt na verigata ccУтре излиза дебютният роман на шведския автор Фредрик Т. Олсон „Краят на веригата“. От издателство „Бард“ очакват любителите на конспиративни теории в стил Дан Браун, както и почитателите на „Z-та световна война“, да са най-заинтересувани от скандинавския роман. Уорнър Брадърс пък вече за закупили правата за филмиране.

Възможно ли е най-големите природни катастрофи или най-мащабните терористични атаки в историята на човечеството да са предсказани отдавна, много отдавна? И възможно ли е да бъдат предотвратени? А възможно ли е отговорът да се крие в нашата ДНК?

Отговорът – в „Краят на веригата“, смайващ дебютен трилър за шифър, който заплашва цялата цивилизация, а само един човек може да го разбие.

И един ден този човек – Уилям Сандберг – изчезва.

Властите не дават пет пари за съдбата му. Бившата му съпруга Кристина подозира полицията в двойна игра. Оказва се права. Уилям е отвлечен от свръхсекретна военна организация, която е убедена, че той може да открие липсващото парче от пъзела… Пъзел, който въпросната организация се опитва да подреди вече няколко десетилетия. Какви обаче са целите й? Кой стои зад нея? И ще успее ли Уилям да разбие кода преди да е станало прекалено късно?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата