hbo

Кадри от 2022 г. за Westworld, House of the Dragon, Raised by Wolves и още…

HBO пусна реклама, в която показва кадри от повечето си фантастични сериали за догодина.

Не е кой знае каква новина, тъй като става дума само за по няколко кадъра от сериал, но в периода между Коледа и Нова година е предостатъчно, за да ни държи влага. HBO ще пусне доста интересни продукции през 2022 година, сред които четвърти сезон на „Западен свят“, първи сезон на дългоочакваното разклонение на „Игра на тронове“, наречено „Домът на дракона“ (все още не е сигурно дали това е официалният превод), втори сезон на „Отгледани от вълци“, първи сезон на „Умиротворителя“, първи сезон на „Жената на пътешественика във времето“, трети сезон на „Тъмните му материи“, втори сезон на „Невъзможните“ и вероятно още няколко фантастични сериала. За тези обаче са включени нови кадри в годишната реклама на медийния конгломерат. Вижте я:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Разбира се, всичко е само тийзър, не се показва нищо, което да разкрива сюжети или обрати, но все пак е интересно. Особено що се отнася до сериалите, на които още не сме виждали трейлъри. Westworld например ни потвърждава завръщането на ключови герои от трети сезон (отсъства засега Долорес). The Time Traveller’s Wife пък ни позволява да зърнем Роуз Лесли в главната роля – сериалът е по едноименния роман за жената на човек, роден с генетично заболяване, пренасящо го напред-назад във времето, а главен сценарист е Стивън Мофат – предвид годините му в „Доктор кой“, убедени сме, че ще се справи добре. Първи кадър виждаме и от анимацията „Гремлини: Тайните на Могуай“.

Общо взето, 2022 се очертава като силна за HBO, надяваме се новите сезони на вече познатите фантастики да са по-добри от предишните, а новите сериали да имат успех!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата