Без категория
the-walking-dead-season6

Какво ни очаква в бъдещето на „Живите мъртви“

Трейлър за последните епизоди на The Walking Dead, за първите епизоди на Tales of the Walking Dead и новини за Рик и Мишон.

Продължаваме с разбора на трейлърите от Комик-кон в Сан Диего 2022. Те са доста изобилни, така че отнема време.

Ред е на „Живите мъртви“ и богатата вселена на сериали около него. С 11 сезона зад гърба си и големи рейтингови рекорди в миналото, сериалът най-накрая е готов да завърши. Последната партида от епизоди ще изправи героите срещу последния им голям враг, но в нея ще видим и нещо, загатвано още от първи сезон – по-умни зомбита. Дали те ще са ключът към финала? Дали проявите на акъл ще означават, че зомбитата могат да бъдат излекувани? Разбира се, докато стигнем до такива шокиращи развития, първо ще минем през солидно количество драма и екшън за изпроводяк.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както добре знаете, краят на сериала-майка в никакъв случай не означава край за франчайза, дори напротив. „Пази се от живите мъртви“ е в добро здраве, готвят се и редица разклонения. Едно от тях ще видим скоро – антологията „Разказите на живите мъртви“, която ще представи нови персонажи и от време на време ще ни връща към стари забравени такива във всеки епизод. Преди време видяхме тийзър, сега е моментът за пълен трейлър.

Бутон за зареждане на YouTube видео

И за финал – малко новини. Преди време се говореше, че историята на Рик Граймс и Мишон ще бъде завършена в три големи филма. Сега се оказва, че тези планове са отпаднали, но за сметка на това ще има минисериал. Той ще има шест епизода и ще покаже борбата на двамата влюбени, променени от променения свят, да се съберат отново. Причината за тази промяна в плановете е новото ръководство на телевизията, което е решило, че е по-добре историята на Рик и Мишон да бъде завършена на собствена почва в AMC и AMC+, а не в кината. Фактор в сюжета, разбира се, ще бъде и CRM, които вече познаваме като зловеща организация от Walking Dead: World Beyond.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата