XFiles Article

Какво се случва в тийзъра за „Досиетата Х“?

Мълдър и Скъли се завръщат в кратко надъхващо клипче!

Ако случайно още не сте разбрали, в момента текат снимките за новия, десети съкратен сезон на „Досиетата Х“. В новите шест епизода от емблематичния за жанра сериал Мълдър и Скъли ще се завърнат, за да разследват нови случаи на паранормална активност, извънземни, супервойници и мистериозни правителствени организации. Или поне част от гореизброеното. За да надъхат феновете още отсега, а и за да задоволят огромния им интерес, от Fox пуснаха кратко тийзърче за новите серии. Почти нищо не се разбира от него, но има достатъчно сцени като за този етап и, честно казано, дори и просто да бяха хвърлили заглавието с малко саундтрак, без да покажат нищо, вълнението пак щеше да е голямо.

https://www.youtube.com/watch?v=CFJnWwh12j0

Разбито НЛО, разследващи войници, загадъчни експерименти, култовия плакат I Want to Believe и Мълдър и Скъли отново заедно – какво повече може да иска човек половин година преди премиерата. 24 януари 2016 г. е важна дата за почитателите на сериала, защото именно тогава ще започнат излъчване новите епизоди.

Вижте и трейлърчето за целия сериал, който от 7 юли върви по един епизод всяка вечер по американската телевизия, за да си припомнят феновете многото епизоди и дългата история на The X-Files. Покрай него може и вие да се надъхате да ги изгледате наново, макар че, предупреждаваме, ако ги гледате сега, като пораснали, няма да са ви толкова страшни, колкото едно време 😉

https://www.youtube.com/watch?v=JoIRNja8pMc

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата