syfy 25 novo

Killjoys и Wynonna Earp се завръщат тази седмица

Новите сезони на двата култови сериала започват съвсем скоро.

Въпреки че доскоро Dark Matter и Killjoys вървяха ръка за ръка (дори рейтингите им бяха еднакви) единият беше спрян преждевременно, а другия получи поръчка за цели два сезона с финал. Това лято ще гледаме четвърти сезон на „Ловци на глави“, който ще бъде и предпоследен – големият финал ще ни очаква догодина. И тъкмо навреме, защото Хана Джон-Камен вече става много по-скъпа, отколкото американската кабеларка за фантастика Syfy може да си позволи.

https://www.youtube.com/watch?v=UYBfwQivkvQ

Тази година ще продължи историята с Анийла, Клайън и Дъч, които са си намерили мощен враг – Господарката (или Дамата). Разбира се, Дъч няма да се даде на проблемите си без бой и тепърва ще рита още много задници. Красавицата остава в центъра на събитията и този сезон, но това не означава, че нейните двама верни приятели няма също да имат интересни моменти. Д`ав и Джон ще започнат сезона заклещени в космическия асансьор с бременната Дел Сея – където и приключиха миналия. Новите серии идват на 21 юли българско време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Другата силна жена в ефира на Syfy е Уинона Ърп. Още в първия епизод на новия сезон тя ще трябва да се оправя с цял автобус непознати, пристигнал в града. Уинона ще опита да разбере защо са в Чистилището преди целия град да попадне под магията им. В остатъка от сезона ще се изправи и срещу много чудовища, както и срещу най-големите си страхове. Уинона и приятелите й ще трябва да преборят демона, който е проклел фамилията Ърп, преди да е унищожил триъгълника на призрачната река, а с него и света. Премиерата отново е на 21 юли наше време.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата