magicians-expanse

Кога и какво ще видим във вторите сезони на „Експанзията“ и „Магьосниците“?

Обявиха премиерните дати за следващите сезони на Syfy-ските сериали заедно с кратки трейлъри за всеки от тях.

Трябва да се признае на Syfy, че се опитва да се завърне към фантастичните си корени. Може и да не е достатъчно успешно засега, но все пак старанието е налице. The Expanse и The Magicians са два от малко по-рейтинговите нови сериали на кабеларката (доколкото може да се говори за рейтингови сериали с под 1 милион зрители), които в началото на 2017 ще излъчат новите си сезони.

„Експанзията“ отдели първия си сезон, за да ни запознае с главните герои и бавно да ги настани в космическия кораб Росинанте, с който ще пътуват из Слънчевата система, опитвайки се да предотвратят междупланетна война и да разберат какво, по дяволите, е това извънземно… нещо, което убива хора из космоса. Е, явно е, че това с войната няма да им се получи – мистериозните сили, които се опитват да скарат Земята, Марс и Пояса, продължават да манипулират нещата, нажежавайки ги до степен, в която могат всеки момент да експлодират. Колкото до извънземния вирус – тепърва ще го опознаваме все по-отблизо. Как ще се развият нещата за екипажа на Росинанте (обогатен с детектив Милър след събитията в последния епизод) оттук нататък, ще разберем на 8 февруари (9-ти българско време), когато Syfy ще излъчи епизоди 2.01 и 2.02. Дотогава ще разчитаме на новия трейлър да ни държи влага.

https://www.youtube.com/watch?v=WHFMK9l5cCg

Но да не забравяме и за студентите от Брейкбилс, които започнаха едно доста интересно приключение тази година и ще се потопят още по-дълбоко в магическия свят на Филъри догодина. Куентин, Джулия и бандата им ще изследват още по-непозната и изпълнена с насилие територия, като се изправят срещу заплаха, която може да унищожи света на магията. Ще осъзнаят също, че тези, които влязат в магическата земя, се променят завинаги. Първият епизод от новия сезон на „Магьосниците“ ще бъде пуснат на 25 януари (26-ти наше време). Ето и трейлъра към него:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата