Apokalipsis

Колапсът минава в Апокалипсис

Излезе романът „Апокалипсис“ на Джон Скалзи, изд. „Бард“.

От днес по книжарниците можете да откриете продължението на романа „Колапс“ – „Апокалипсис“. Джон Скалзи продължава своята история, като оставя и още място за продължения.

Междузвездната империя на човечеството е на крачка от разпадането си. Пътищата между звездите, по които корабите изпреварват светлината, ще се затворят. Човешките цивилизации в отделните звездни системи ще бъдат откъснати от всички останали.

Емперо Грейланд II, повелителка на Взаимозависимостта, е готова на всичко, за да поведе милиарди хора към спасението. Но други вярват, че разпадането на Потока е измислица… или удобен повод за узурпиране на властта. Грейланд се готви за борба с бедствието, други се готвят за борба с нея. За гражданска война, която ще се разгори в коридорите на властта, пред църковните олтари, в космическата пустош и на бойните полета.

Грейланд и нейните съюзници са проницателни и находчиви, но такива са и нейните врагове. Нищо няма да бъде лесно и цялото човечество може да бъде погълнато от изпепеляващия огън.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата