chestotata na shuman

Коя е честотата на Шуман и как ще спаси света?

Излезе „Честотата на Шуман“ от Кристофър Райд, изд. „Бард“.

chestotata na shuman cccВ началото на седмицата издателство „Бард“ пусна нова книга на пазара – „Честотата на Шуман“ от Кристофър Райд. В описвания като зашеметяващ трилър роман светът върви към края си, тъй като Честотата на Шуман е излязла извън нормалните си граници, но Хелена Каприарти и Надзирателят ще намерят начин да го спасят.

Свитъците от Мъртво море разкриват поразителна тайна – така нареченият Надзирател трябва да се появи, за да спаси света. Самото време се движи твърде бързо, всеки следващ ден е по-къс от предишния. Обществото се разпада, избухват размирици, нещата излизат извън контрол. Никой не е в безопасност.

Хелена Каприарти се бои, че губи разсъдъка си. Тя има необяснима психична връзка с необичаен човек, с когото никога не се е срещала. За да докаже, че е с ума си, тя трябва да открие неуловимия непознат и да се впусне в неудържимо приключение, което ще я заведе до някои от най-загадъчните и древни обекти на света – паметници, таящи скрита мощ.

А през цялото време противникът чака своя момент. Той знае всичко, което ще се случи. Едно погрешно движение – и цялото човечество е обречено на катастрофа.

Така започва търсенето на начин за коригиране на честотата на Шуман.

Нулевата точка наближава.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата