tomorrow war

Крис Прат води Утрешната война

Тийзър за екшън-хоръра на Amazon Prime – The Tomorrow War.

Могат ли учителите да се окажат най-ценните кадри в една необикновена война? Според филма „Утрешната война“ на Amazon Prime, от режисьора Крис Маккей, известен с „ЛЕГО: Батман“, отговорът е да. И то не просто да, ами заради такъв войниците от бъдещето се връщат 30 години назад до нашето настояще, за да могат да го вербуват. И за да спаси Земята от унищожение, учителят (Крис Прат от „Пазители на галактиката“) трябва да се съюзи с брилянтна учена (Ивон Страховски от „Чък“ и „Историята на слугинята“) и баща си (Джей Кей Симънс от „От другата страна“ и „Палм Спрингс“). С тези актьори и режисор звучи малко като комедия, но според първия тийзър филмът си е доста сериозен:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Явно ще има доста екшън и хорър, напук на очакванията за основно комедийния актьор Крис Прат, а засега още нямаме ясен кадър с извънземния враг на войниците.

The Tomorrow War е трябвало даже да излезе по кината миналата Коледа, но заради пандемията продуцентите са решили да го пуснат на стрийминг платформата. Премиерата ще бъде едновременна за 240 държави на 2 юли.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата