The-School-For-Good-and-Evil

Куп звезди ни учат на добро и зло

Трейлър за филма The School for Good and Evil с Лорънс Фишбърн, Мишел Йо, Чарлийз Терон, Кейт Бланшет и др. звезди

Трилогията „Училището за добро и зло“ на Соман Чейнани излиза през 2013 година (у нас е издадена от изд. „Сиела“ през 2020 и 2021 година), но е известна на филмовите продуценти още от 2011 година. Тогава правата за филмирането й са продадени за 7-цифрена сума – 2 години преди излизането на книгата. Отнема малко повече от 10 години филмът да се направи, но ето че той е почти готов за премиерата си по Netflix.

Днес излезе първият трейлър за The School for Good and Evil, и той изглежда доста прилично. Във филма ще видим куп звезди като Лорънс Фишбърн (The Matrix), Мишел Йо (Star Trek: Discovery), Чарлийз Терон (Mad Max: Fury Road), Питър Серафинович (The Tick), Кейт Бланшет (The Lord of the Rings), Бен Кингсли (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Пати Лупон, Роб Дилейни (Deadpool 2) и др. звезди

Бутон за зареждане на YouTube видео

Чудите ли се къде започват приказките? Две най-добри приятелки се озовават в приказно училище, където децата са обучавани да се превръщат в героите и злодеите от познатите ни приказки. След като грешка ги праща в неподходящи училища, приятелството им е поставено на изпитание, когато те разбират истинските си желания.

Режисьор е Пол Фийг, а премиерата е на 19 октомври по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата