lamq-eood

Ламя в Перото

Марин Трошанов и Петър Станимиров представят съвместната си книга „Ламя ЕООД“ в клуб „Перото“.

lamq-eood-cНа 14 ноември 2016 г. (понеделник) от 19:00 в литературен клуб „Перото“ ще бъде представен илюстрованият роман „ЛАМЯ ЕООД“ (изд. „Фаетон“) в присъствието на автора Марин Трошанов, легендарния художник Петър Станимиров, певицата Nestynarka, издатели и безброй приятели… Това е дебютен роман за Трошанов, като се предвижда да е първа част от трилогия.

Пламнала под утринните лъчи с мимолетна целувка на плажа, любовта между Станимир и Мая се разгаря буйна и несъкрушима. Но един ден момичето безследно изчезва и Миро прекарва следващите 15 години от живота си отдаден на безплодно търсене. Увлечението му към свръхестественото го изправя пред чудати хора и същества, хвърляйки го във вихъра на страшни приключения и опасности. Но каквото и да го сполети, една малка светлинка винаги ще озарява пътя му – стремежът да разбере истината за любовта на живота си.

Авторът Марин Трошанов и художниците Веселин Чакъров и Петър Станимиров са създали една мрачно красива приказка, която започва на брега на морето, кръстосва улиците на София, криволичи из зловещи загадки, надниква в тайни, за чието съществуване никой не е подозирал.

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата