1LostGirl wallpaper lg

Lost Girl ще свърши с петия си сезон

Ана Силк обяви новината в специално обръщение към феновете

Приключенията на бисексуалната сукуба Бо наближават своя край. Главната актриса в „Изгубено момиче“, Ана Силк, пусна специално видео обръщение към феновете, в което обяви тъжната вест:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За утеха, Силк споменава и че предстоящият последен сезон ще бъде със „супер-размер“ от 16 епизода, разделени на 2 половини. Е, не е като 22 епизода, както беше във втори сезон, но е по-добре от стандартните 13 епизода през останалите години. И да се надяваме, че сценаристите ще имат повече вдъхновение, отколкото миналата година, когато освен, че те самите не знаеха какво да правят със сюжета си, плановете им се объркаха допълнително от забременяването и раждането на Ана Силк, което наложи отсъствието й от първите няколко епизода.

В интервю за EW Силк казва, че донякъде му е дошло времето.

Можехме да направим още една история, но се радвам, че ще кажем сбогом в такъв силен сезон и съм доволна, че ще си отидем с гръм и трясък. Тази година нещо много добро очаква героинята ми. Тя премина през ужасно много изпитания, които сега просто ще остави настрана. Въпреки че трябва да се оправя с много свръхестествени неща в света й, умът й винаги работи на максимални обороти, и това много ми харесва.

За последния сезон се надявам Бо да реализира пълната си сила и да разбере каква е тя. Но тя е пораснала, мислейки се за човек, така че ще оставя това като маст от нея. Сигурно пак ще има много секс за героинята ми, но за щастие сцените са ми все с едни и същи двама човека, познаваме се много добре и си вярваме. Важно е за героинята ми да ги има тези сцени – това е нейната природа. Това е другата причина да харесвам пети сезон – природата й е подчертана – тя не е точно моногамна, не се влюбва на всеки пет минути, но не може да бъде само с един човек. Тя е сексуално същество.

Anna-Silk-BoТази страст ни печели и феновете. Има нещо специално в това да ходиш на сайфай конвенции. Хората са възрастни, но детето в тях не е изчезнало. Това е много готино, те все още могат да мечтаят. Мисля, че най-запомнящата се среща с фен, която съм имала, беше със Зоуи (Зоуи Палмър е актрисата, която играе Лорън, единия от ъглите на забавния любовен триъгълник с Бо). Млада жена се изправи и се разплака, като каза, че заради нас и нашия сериал е добила смелост да се разкрие като лесбийка пред родителите си. Това означаваше толкова много за нея и толкова много за нас, защото Зоуи и аз винаги сме се старали да направим връзката на героините си истинска. Не става дума само за две мацки, които се натискат по телевизията. Това не би резонирало в хората. Е, би резонирало в някои хора, но не търсехме това.

Впрочем, много фенове искат да видят и поне една сексуална сцена между Бо и Тамзин преди да е свършил сериалът. Все още не е ясно дали желанието им ще се осъществи, но ще видим. Колкото до това дали Бо ще избере Лорън или Дайсън за свой партньор и дали ще върне Кензи към живите (последното е горе-долу ясно), Силк казва, че „във фантастиката обикновено се получава така, че хем всички са щастливи, хем никой не е напълно доволен“.

Ще видим колко доволни ще останем ние от края на сериала, но определено след скорошния финал на „Истинска кръв“ тази новина ми идва малко в повече. Човек има нужда от забавни сериали, които жертват сериозността на сюжета и допускат абсурда на моменти, за да доставят хубави изненади и комични елементи, а Lost Girl определено успя да изгради и герои, които да ти влязат под кожата.

Можем да очакваме първия епизод на 7 декември тази година – закъснението явно се дължи на обявените промени в първоначалния план за редовен сезон от 13 епизода, а може би е и добър знак, че сценаристите ще доошлайфат последните часове на сериала, за да ни доставят още моменти като подбраните в следващото клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=WsUFxiumaMM

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата