manifest

Manifest все пак е спасен и ще бъде завършен

Netflix ще финансира 20 епизода за четвърти сезон, с които историята да бъде разказана докрай.

Изображение с име: manifestВсички да благословят Netflix – стрийминг гигантът спаси още един сериал от преждевременна смърт. Рейтингите на „Манифест“ по американската телевизия NBC не позволиха подновяване, но епизодите намериха огромно количество зрители сред абонатите на Netflix. Затова, след като тв-каналът спря своята продукция, мнозина се надяваха сайтът да я спаси, както вече е правил с много други сериали, включително „Луцифер“. Отначало изглеждаше, че няма да се стигне до такава сделка, но сега официално е обявено, че все пак правата са продадени.

Netflix ще финансира четвърти сезон за Manifest, който ще се състои от 20 епизода и ще бъде последен – тоест, сценаристите ще имат предостатъчно време да реализират дългогодишните си планове. Известно е, че те са искали „Манифест“ да продължи 6 сезона. Е, 4 е с 2 по-малко, но все пак 20 епизода би трябвало да им стигнат, за да вкарат най-съществените сюжетни линии от измислените.

Както може да се очаква, тези 20 епизода няма да се пуснат накуп (Netflix рядко прави сезони с повече от 10 епизода), а на части – най-малко на 2, но може и на повече. Джош Далас, Мелиса Роксбърг и Джей Ар Рамирес вече са подписали договорите си за завръщане в актьорския състав, с останалите все още се преговаря. Очаква се почти всички да се завърнат.

В момента в българския Netflix сериалът не е достъпен, но в близко бъдеще ще бъде качен – международното разпространение на направените досега 3 сезона също е част от сделката. За сметка на това, Manifest е наличен в HBO GO, където са достъпни първите два сезона, а на 5 септември ще се качи трети сезон.

Всичко това се дължи на активните фен-кампании в САЩ.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата