emi-i-kradecyt-na-senki-ciela-front

Марин Трошанов представя „Еми и крадецът на сенки“

Излезе новата книга на Марин Трошанов „Еми и крадецът на сенки“, а представянето й е на 20 май.

Изображение с име: emi-i-kradecyt-na-senki-ciela-frontАко имате остра нужда от приключение и малко магия в живота си, то е време да се озовете в света на „Еми и Крадецът на сенки“: новия роман на Марин Трошанов (изд. „Сиела“)! А ако съвсем не ви е страх от тъмното и нямате нищо против да се изправите срещу опасен чародей, който може да открадне сянката ви, то тогава запазете вечерта на 20 май за премиерата на „Еми и Крадецът на сенки“.

Очакваме ви във всички възможни цветове след 19:00 ч. в столичния клуб „Терминал 1“ (ул. „Ангел Кънчев“ 1), където заедно ще се потопим в един град от светлосенки. Отваряме вратите в 19:00, а потегляме в 19:30 ч., не закъснявайте!

Там, на границата между безчет светове и ужасяващата чернота на Нищото, живее Еми – дъщерята на Радост и Тъга, чиито коси греят във всички багри.

Тук, в един софийски квартал, край гористия парк, реката и старите гробища, живее Виктор, който иска да избяга от всичко около себе си.

През един летен ден Еми и Виктор се впускат в неочаквано и дръзко приключение из непознати и страшни места, за да надвият Меркулион – безсмъртен чародей и ексцентричен артист, който краде сенки и поробва души.

Предстои им красиво и чудновато пътешествие към мечтите и недостижимите кътчета на фантазията, към намирането на скрития кураж и първата любов. Предстои приключение, което ще ви омагьоса.

Да го изживеем заедно!

Популярен с трилогията „Ламя ЕООД“ и носител на наградата „Перото“ за фантастично-образователната комиксова поредица „Роботът Чапек“, Марин Трошанов е автор с вече изградена и вярна аудитория, който създава чрез новата си книга истинска литературна скъпоценност.

За оформлението на „Еми и Крадецът на сенки“ се е погрижила талантливата художничка Ралица Мануилова – нейна е не само корицата, но и всичките дузина илюстрации, включени в романа.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата