revoliuciqta na mravkite ttt

Мравките и тяхната революция

Излезе дългоочакваната „Революцията на мравките“, финалът на трилогията за мравките от Бернар Вербер, изд. „Колибри“.

revoliuciqta na mravkite cccНай-накрая! След почти 2 десетилетия чакане вече можем да открием на български финала на култовата трилогия за Мравките на Бернар Вербер. „Революцията на мравките“ е на пазара, а първите две книги „Мравките“ и „Денят на мравките“ са преиздадени с нови корици, за да паснат на последното попълнение към колекцията.

След небивалия успех на „Мравките“ и „Денят на мравките“, световни бестселъри, преведени на десетки езици, Бернар Вербер ни поднася третия роман от своята сага за „вътреземните“, като ни увлича все по-далеч и по-далеч в един колкото невероятен, толкова и ужасяващ свят, гъмжащ от насекоми с непредвидимо, понякога кръвожадно поведение. Нещо повече от обикновен трилър, „Революцията на мравките“ е една вълнуваща модерна одисея за две паралелно съществуващи на Земята цивилизации.

За какво можем да завиждаме на мравките? За хармонията с природата, смелостта и пълноценното общуване. А за какво могат те да ни завиждат? За хумора, изкуството, любовта. Ще успеят ли двете най-напреднали цивилизации да се спогодят след хилядолетия на невежество? Ако „Мравките” беше книга за срещата, а „Денят на мравките” – за конфронтацията, то „Революцията на мравките” е роман за новата среща. И за разбирателството.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата