sabrina s3

Музикален клип вместо трейлър за трета част на „Сабрина“

Chilling Adventures of Sabrina се промотира по нестандартен начин.

През 2018 г. излезе новата адаптация на Сабрина (младата вещица) под заглавието „Смразяващите приключения на Сабрина“. Бяха заснети 20 епизода за първи сезон, но те бяха излъчени на части – 10 епизода като „първа част“, коледен епизод и още 9 като „втора част“. Сега предстои трета част с 8 епизода и, вместо да бъде промотирана с трейлър, като нормален сериал, тя ни е представена с музикален клип, в който тук-таме са нахвърляни сцени от предстоящия полусезон, а текстът загатва за предстоящите събития.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че Сабрина победи баща си Луцифер, Мрачния Господар остава в човешкия затвор на гаджето й, Николас Скрач. Тя не може да живее със себе си и знанието, че Ник е направил тази саможертва и страда в адския огън под зоркото око на Мадам Сатана. Затова, с подкрепата на смъртни и безсмъртни приятели, тя ще се опита да го спаси от вечното проклятие и да го върне в обятията си. След като слиза в Ада, тя открива, че ще трябва да се справи с ново предизвикателство – вакуумът от липсата на Мрачния Господар хвърля царствата в хаос. И докато тронът стои празен, Сабрина трябва да вземе титлата на Кралица и да го защитава от претенденти.

Междувременно в Грийндейл пристига мистериозен карнавал, който застрашава семейство Спелман и вещерското сборище в градчето. Той всъщност е воден от група езичници, които искат да съживят древно зло…

Новите епизоди ще излязат на 24 януари по Netflix. Отново те са снимани заедно със следващата част, което означава, че по-късно през 2020 ще имаме нови 8 серии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата