bernthal the punisher

Наказателя идва да си събира дълговете

Тийзър за The Punisher.

Почитателите на сериаловата вселена на Нетфликс и Марвел в момента се радват на нейната кулминация – първи сезон на The Defenders вече е достъпен! Това обаче не означава, че не можем да отделим внимание и на следващите проекти, които партньорските компании ще ни предложат.

По-конкретно, на дългоочаквания нов сериал The Punisher с Джон Бернтал („Живите мъртви“). Персонажът вече се появи във втори сезон на „Дявол на доброто“, където беше важна част от историята. Феновете толкова го харесаха, че си пожелаха отделен сериал с него и Нетфликс и Марвел се захванаха да им угаждат. Ето и първи кадри от него, макар и да са доста малко:

https://www.youtube.com/watch?v=MPV4QnIoVhA

Клипчето е надъхващо, без да показва кой знае колко. Мяркат се проблясъци от миналото на Франк, както и малко бой (макар и без брутализмите, които почитателите вероятно очакват).

Стийв Лайтфут ще бъде главен сценарист на „Наказателя“, а Дебора Ан Уол ще се появява от време на време като Карън Пейдж, за да продължат двамата отношенията си от Daredevil. Към състава ще се присъединят Бен Барнс, Ебон Мос-Бачлач (Микро), Амбър Роуз Рева (Дина Мадани), Майкъл Нейтънсън (Сам Стийн) и други.

Не е обявена премиерна дата, но си знаем да го очакваме през есента.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата