Vsichki nashi greshni dni t

Настоящето през очите на бъдещето

Излиза романът „Всички наши грешни дни“ на Илан Мастаи, изд. „Бард“.

Изображение с име: Vsichki nashi greshni dniИлан Мастаи е име, което вероятно още не сте чували, но дебютът му определено е силен – продал е романа си за 1.25 милиона долара преди две години, той е издаден февруари тази година, а на български – само 6 месеца по-късно. Станал е бестселър в 27 държави и е събрал купища хвалби. В понеделник „Всички наши грешни дни“ излиза и у нас, благодарение на изд. „Бард“.

Том живее в бъдещето, в което всички фантастични блянове са реалност. Но между летящите коли, подвижните тротоари и всеобщото изобилие той се чувства някак гладен и ненужен.

Участието му в експеримент с пътуване във времето го вади от апатията и го захвърля в нашата 2016 г., която за Том изглежда като стара пожълтяла картичка. Когато обаче открива смайващите версии на своето семейство и една жена, която (представете си) го е чакала, предчувствайки появата му, Том е изправен пред разкъсващ избор… Дали да се върне в своята утопична вселена, или да продължи (наново) в нашата сбъркана и непредсказуема реалност…

Търсенето на отговора го пренася през държави, континенти и времеви линии в стремежа да разбере най-сетне кой всъщност е и какво трябва да е неговото – нашето – бъдеще.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата