the-walking-dead-season6

Не избираш за света, не избираш за мен

Последен трейлър за „Тези, които живеят“ – завършека на историите на Рик и Мишон от „Живите мъртви“.

„Заедно двамата могат да изгорят света“… Това е слоганът на The Ones Who Live – минисериалът, който ще завърши историите на двама от най-обичаните персонажи в The Walking Dead – Рик и Мишон. Те напуснаха основния сериал съответно в девети и десети сезон, но сега ще се съберат за още шест експлозивни епизода, в които да завършат сюжетните си линии и да задоволят феновете.

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Живите мъртви“ вече завърши, завърши и първото му разклонение с цели 8 сезона – „Пази се от живите мъртви“. Сериалът-майка обаче продължи да се разклонява и вече има сериали за Маги и Нигън („Мъртъв град“) и Дарил Диксън.

Уви, в това поредно ново разклонение не се очакват много сезони, а само 6 епизода, в които всичко да завърши. Андрю Линкълн няма желание за завръщане към стандартен график на телевизионни снимки, а Данай Гурира вече е голяма звезда и продуцентите едва ли могат да си я позволят за по-дълъг срок. От този и другите трейлъри преди него обаче оставаме с впечатление, че така двамата ще бъдат използвани оптимално в 6 епизода със стабилно темпо.

Премиерата е на 25 февруари.