Family-Pack-Netflix

Netflix отсега рекламира Family Pack

Френският филм е адаптация на популярната настолна игра Werewolves.

Играли ли сте някога на „Върколаци“? Концепцията на настолната игра не е много различна от десетки други като нея – всички в компанията поемате различни роли от фиктивно село, като един или двама от вас са върколаци. Селяните трябва да разобличат върколаците, преди да бъдат изядени, а върколаците – да се опазят от разкриване.

Netflix разчита, че определено познавате тази игра – нейната версия The Werewolves of Thiercelieux е явно много популярна във Франция. Толкова популярна, че вдъхновява цял филм с немалък бюджет и Жан Рено в главната роля. Жанрът е фентъзи семейна комедия.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Loups-Garous разказва за едно френско семейство, което открива мистериозна настолна игра и чрез нея се пренася в миналото – в средновековно село, нападано от върколаци всяка нощ. Ще успеят ли роднините да разкрият кой от селяните е върколак и да се спасят, за да се върнат обратно в нашия свят?

Премиерата на този филм е чак през октомври, за Хелоуин. Доста е странно, че му се пуска тийзър още сега, 7 месеца по-рано. Преди 2 месеца пуснаха и снимки. Явно Netflix залага доста на това заглавие, като през следващата половин година вероятно ще гледаме още реклами.