the innocents

Невинните шейпшифтъри на Netflix

Трейлър за сериала The Innocents.

Стрийминг платформата Netflix ни готви нов тийн-сериал за свръхестествени същества. Главната героиня открива, че е шейпшифтър – от време на време тялото й променя формата си. Още в първата си трансформация красивата тийнейджърка ще се превърне в пухкав зрял мъж, за ужас на гаджето си. Не си представяйте забавни ситуации обаче – сериалът ще бъде драма в пълния смисъл на думата.

https://www.youtube.com/watch?v=6XshabV0010

„Невинните“ ще има 8 епизода, с потенциал за повече, ако бъде подновен за втори сезон. Продукцията е британска, като е снимано и в Норвегия. Създатели са Ханя Елкингтън и Саймън Дурич. И двамата са дебютанти без опит като сценаристи, но за режисьор е привлечен Фарън Блекбърн, който е работил по епизоди на The Fades, Daredevil, Doctor Who и много други филми и сериали. В главната женска роля е Сорша Граундсел, която няма сериозни заглавия от нашия жанр във филмографията си, но в поддържащите мъжки роли разпознаваме Гай Пиърс („Мементо“, „Прометей“) и Пърсел Аскот („Магьосници срещу извънземни“).

Във фокуса на историята е любовта между двамата тийнейджъри, поставена на изпитание от свръхестествените елементи. Основна сюжетна линия ще имат и родителите на момичето, които не са я подготвили навреме за промените, които я очакват. Нетфликс се надяват чрез The Innocents да увеличат абонатите си сред тийн-аудиторията, която вече им гласува доверие за 13 Reasons Why и други сериали, насочени към нея.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Официалното резюме на сюжета гласи следното: „Животът на Джун Макданиел радикално се променя, когато тя открива, че произлиза от семейство на шейпшифтъри, по линия на майка си. Тя ще трябва да се пребори с избора дали да отиде на пътешествие, за да открие повече за майка си и как работи променянето на формата, или да остане със своя приятел Хари, който винаги я подкрепя. На кого може да се довери тя в своето пътешествие? Помнете, че това, което виждате, не е това, което виждате, в света на „Невинните“.

The Innocents излиза на 24 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата