solar opposites

Нов анимационен сериал от създател на „Рик и Морти“

Трейлър за Solar Opposites.

Един от създателите на култовата анимация „Рик и Морти“ ще прави нов сериал в подобен стил за Netflix. Джъстин Ройланд е главният сценарист на „Соларни противоположности“, чийто първо сезон скоро ще излезе по Hulu. Помага му и друг сценарист на Rick and Morty – Майк Макмахан. В Solar Opposites става дума за четири извънземни, които са катастрофирали на Земята и сега трябва да намерят начин да живеят сред нас. Те трябва да опазят и суперкомпютъра си, който един ден ще възприеме истинската си форма, ще изяде хората и ще тераформира планетата така, че и други извънземни да могат да живеят на нея.

https://www.youtube.com/watch?v=5hHoKWE4Vb4

Ройланд не е само един от сценаристите, той е и гласът зад двамата главни персонажи в „Рик и Морти“. Видимо присъства и тук, което прави сравненията на „Соларни противоположности“ с предишния сериал още по-неизбежни. Още в първи сезон ще има и гостуващи звезди с персонажи за по един епизод като Алан Тюдик, Кристина Хендрикс, Тифани Хадиш и др.

Ще видим дали и тук ще присъства черния хумор на „Рик и Морти“, както и колко време ще издържат без да направят някоя пародия на известен филм. Разбира се, най-важното е самият сериал да е добър и зарибяващ.

Премиерата на целия сезон е на 8 май.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата