Bodies-11

Нов минисериал с пътуване във времето стана неочакван хит за Netflix

Вижте трейлъра на Bodies.

Миналата седмица Netflix пуснаха сериал, за който дори не знаехме, че се подготвя – британската продукция Bodies. В осем епизода е развита концепция, която съвсем леко наподобява Dark. Сюжетът се развива през 1890, 1941, 2023 и 2053 година – четирима детективи откриват един и същи труп с едни и същи рани. Как е възможно това?

Бутон за зареждане на YouTube видео

Netflix хич не наблегнаха на маркетиране на сериала, но въпреки това той се превръща в хит и вече е номер 1 в повечето държави, детронирайки далеч по-маркетираното предложение от предишната седмица „Падението на фамилия Ашър“. С изключение на Стивън Греъм, когото може и да сте гледали някъде, в актьорския състав няма известни имена, така че и в това направление не е инвестирано много. Сюжетът е адаптация на комикс.

Из интернет вече се появяват възторжени отзиви – ние нямаме планове да пишем подробно ревю засега, но с една дума ще ви кажем, че сериалът става. Въпреки че има недомислици и част от героите му не са особено чаровни, мистерията е интересна и е хубаво, че историята е завършена.

Можете да гледате „Тела“ в Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата