house-of-the-dragon

Нов трейлър с много дракони за House of the Dragon

Премиерата на „Домът на дракона“ е след месец.

HBO и Джордж Р. Р. Мартин открито си мечтаят да превърнат „Игра на тронове“ в голям франчайз с много сериали. За целта обаче трябва първата им стъпка да е успешна, а това е сериалът „Домът на дракона“, върху който са възложени големи надежди и инвестиции. Засега изглежда, че те ще се отплатят, тъй като новият трейлър за предисторията на Game of Thrones е доста добър. Нека го видим:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както вече знаете, сериалът е базиран на книгата „Огън и кръв“. Сюжетът се развива около 200 години преди събитията от „Игра на тронове“, когато над Вестерос властва династията на Таргариените. Нейното управление обаче ще мине през един от най-тежките си периоди, тъй като за трона има двама потенциални наследници, готови на всичко за него, дори да използват дракони.

Нескопосаният начин, по който Game of Thrones завърши, продължава да притеснява мнозина, но имаме основания и да сме обнадеждени. Сценаристите са други, книгата е завършена, а HBO със сигурност са се постарали да избегнат неприятностите от осми сезон на сериала-майка. Стискаме палци опитът им да бъде наистина сполучлив!

Премиерата на „Домът на дракона“ е на 21 август.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата