amazon undone teaser

Нова интригуваща анимационна фантастика от Amazon Prime

Роза Салазар участва в Undone – откачено пътешествие на фантазията.

Amazon Prime вече от доста време се бори за място под слънцето на онлайн стрийминг платформите и успя да произведе няколко хита, макар и нищо, което да ги изведе на върха, или поне да ги доближи до Netflix. Това обаче не ги отказва да опитват да правят интересни неща. Следващият им проект е анимационният сериал Undone, в който умът на една млада жена ще се зарее из вселената…

Бутон за зареждане на YouTube видео

Според изявленията от продуцентите, стилът на анимация е уникален и невиждан досега по телевизията. Режисьор е Хиско Хулсинг (Montage of Heck), който използва разнообразие от техники за създаване на образа, включително рендиране на фона като за картина, рисувана с маслени бои.

От знаменитите творци Кейт Пърди и Рафаел Боб-Уоксбърг (създали BoJack Horseman) идва Undone – революционен и огъващ границите на жанра сериал за сложното пътешествие на млада жена към отключването на миналото й и разрешаването на мистерията около смъртта на баща й.

Алма Виноград-Диас (Роза Салазар от „Лабиринтът“ и „Алита“) живее скучния си живот ден за ден докато един ден не се разминава със смъртта. Инцидентът й носи видения с починалия й баща, Джейкъб (Боб Оденкърк, „В обувките на Сатаната“ и „Обадете се на Сол“). Чрез тях той я подканва да отключи мистериозната си способност да пътува през времето и пространството с надеждата да предотрати преждевременната си смърт. Тази мисия променя Алма и отношенията й с останалите и поставя под въпрос състоянието на ума й.

Епизодите на сериала ще бъдат по половин час и ще излязат към края на годината.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата