Atlas na dnite

Нова книга от поредицата за Мис Перигрин и чудатите деца

Излезе „Атлас на дните“ от Рансъм Ригс, началото на нова трилогия с героите от света на Мис Перигрин и нейния дом за чудати деца.

Изображение с име: Atlas na dniteИздателство „Бард“ се справи доста бързо с превода и пускането у нас на новата, четвърта книга от поредицата „Чудатите деца на мис Перигрин“. Тя е излязла в САЩ през октомври миналата година, а у нас е готова едва три месеца по-късно. „Атлас на дните“ започва нова трилогия с познатите герои и обещава още повече чудатости. Пусната е в луксозно издание с твърди корици и старинни фотографии.

Нови тайни, разкрития, загадки… Залогът е по-висок от всякога!

Нещата започват да стават твърде… чудати.

След като се справя с чудовищната заплаха, която едва не унищожава чудатия свят, Джейкъб Портман се връща във Флорида, където е започнала неговата история.

В компанията на мис Перигрин, Ема и приятелите му животът обещава да бъде по-хубав от всякога. Всички прекарват дните си на плажа и чудатите деца вземат от Джейкъб уроци по „нормалност“.

Но не е предопределено това да продължи дълго. Откриването на подземния бункер на дядото на Джейкъб дава нова информация за двойствения му живот като чудат ловец. Джейкъб узнава нови тайни за опасната дарба, която е наследил, и разкрива истини, които са се спотайвали в подсъзнанието му много преди да попадне в примката на мис Перигрин.

Сега вече залогът е по-висок от всякога, тъй като Джейкъб и приятелите му се озовават в неизследваната територия на американските чудати – свят, който не разбират.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата