tv home cinema television

Нови трейлъри за Wednesday, Star Trek: Picard s3, The Peripheral, Teen Wolf

Вижте кадри от първи сезон на „Сряда“, трети сезон на „Стар Трек: Пикард“, първи сезон на „Периферни тела“ и вижте клипче от предстоящия филм „Тийн вълк“.

През последните дни са се натрупали немалко трейлъри. В тази статия ще ви покажем рекламите за сериалите и филмите, за които вече сме ви говорили и преди.

„Сряда“ е новата адаптация на Netflix и Тим Бъртън на популярните „Семейство Адамс“. Тук фокусът ще бъде върху дъщерята, но и другите членове на семейството ще имат своите важни роли, с важни актьори в тях – да не забравяме, че ще участват Катрин Зита Джоунс, а Кристина Ричи и Гуендолин Кристи ще са в поддържащи роли. Кристина Ричи стана известна с ролята на Сряда в старите филми, сега ще участва като една от учителките в академията, където главната героиня ще учи. От новия трейлър виждаме също, че Фред Армисън ще играе чичо Фестър. Премиерата на Wednesday е на 23 ноември.

https://www.youtube.com/watch?v=Q73UhUTs6y0

„Стар Трек: Пикард“ трети сезон ще бъде последен за сериала и продуцентите правят всичко възможно той да бъде истинско любовно писмо към „Стар Трек: Следващото поколение“, където образът на смелият капитан стана емблематичен за целия франчайз. Цял куп актьори от старите сериали ще се завърнат – Гейтс Макфадър отново е Бевърли Крашър, Майкъл Дорн отново е клингонът Уорф, но възрастта го е направила пацифист, Левар Бъртън пак е Джорди Ла Фордж, а Джонатан Фрейкс и Марина Сиртис ще повторят завръщането си като Уил Райкър и Диана Трой. Естествено, ще видим пак Джери Райън като Седем и Мишел Хърд като Рафи. Новият трейлър ни показва още носталгични изненади за истинските фенове – Брент Спайнър ще се завърне в още една от своите роли, след като се сбогувахме с него като Дейта и д-р Сунг – на лошия андроид Лор. Даниел Дейвис пък пак ще бъде злодейската холограма на Мориарти. Баш злодеят ще е ново лице – ромуланката Вадич, изиграна от Аманда Плъмър, дъщеря на Кристофър Плъмър, който игра генерал Чанг във филма „Стар Трек VI“. Вълнуващият трети сезон на Star Trek: Picard започва на 16 февруари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Продължаваме с адаптацията на романа „Периферни тела“, която още повече прилича на алтернативен трети сезон на „Западен свят“. Клои Грейс Мориц изпробва нова технология уж за видеоигри, в която обаче се крие нещо далеч по-опасно. The Peripheral тръгва на 21 октомври.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Завършваме с филма, в който любимите ви герои от „Тийн вълк“ (с изключение на Стайлс) ще се завърнат за още едно приключение. В клипа, който са показали на Ню Йорк Комик-кон, Алисън ловува за Дерек. Алисън уж умря в края на трети сезон, но сега ще се завърне като злодея на филма. Ще видим също нов герой – сина на Дерек, който се казва Илай. Премиерата на Teen Wolf е на 26 януари.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата