theamazingspiderman-scifi.bg

Официален трейлър за „The Amazing Spiderman“

Вече можем да се похвалим с официална информация за новият филм за Спайдърмен. Преди няколко дни изтече и първият официален трейлър по историята.

Докато преди няколко месеца разполагахме единствено с папарашки снимки на новия човек паяк, сега вече можем да се похвалим с официална информация за новия филм за Спайдърмен. Преди няколко дни изтече първият официален трейлър към лентата.

Като цяло, това, което виждаме от клипчето, досущ прилича на Човека-паяк, когото познавахме от предишните филми. Затова на мен лично ми е някак странно да гледам почти еднакво оформени ситуации с различни герой. Но както и да е, все пак това е историята на Спайди. Другото по-интересно е, че в тази версия на филма ще имаме възможност да се запознаем, макар и бегло, с родителите на Питър, преди те да умрат, докато във версията от Райми нямахме такава възможност. Знаехме само, че те са загинали в самолетна катастрофа и Питър е поверен в ръцете на леля Мей и чичо Бен.

Някои от вас може да мислят, че щеше да е по-добре да мине повечко време от последния филм от трилогията на Марвел, и тази „порция“ е сервирана твърде скоро. Може би наистина е така, но все пак има цяла година до официалната премиера на филма.

Е.. стига толкова размисли, нека хвърлим едно око и на самия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=8EATN_L1WDw

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата