izkustvoto na lova tt

Още гробарски хроники

На 30.03 излиза „Изкуството на лова“ на Алън Камбъл и изд. „Бард“

izkustvoto na lova ccУтре излиза втората книга от поредицата „Хрониките на гробарите“ на Алън Камбъл и ИК „Бард“ – „Изкуството на лова“. Фентъзи поредицата ще предостави на почитателите си още интриги и приключения от вълшебния свят на Камбъл.

Хаурстафите са покосени. Унмерите са завзели двореца Ел. Бащата на Янти я спасява, но тя се връща в двореца с надеждата да открие унмерския принц.

Принц Паулус Марквета открива в сляпото момиче съюзник, макар и опасен. Тя е способна да унищожи ума му с една-единствена мисъл. А красивият млад принц, от своя страна, може да я убие само с едно докосване.

Но приятелството на Янти с унмерите й е спечелило опасни врагове. Прогоненият унмерски лорд Аргусто Конквилас е твърдо решен да предизвика принца и неговите привърженици – и да убие всеки, който застане на пътя му.

Когато опозореният войник на Гробарите Грейнджър научава каква опасност грози дъщеря му, той трябва да вложи всичките си умения, за да я защити.

Но това може да не е достатъчно, защото унмерите, в стремежа си да разкрият тайните на вселената, са създали чудовище. Те са сключили сделка с един бог… Сделка, която заплашва да унищожи света.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата