dont-look-up

Пародия на апокалипсис

Първи кадри от филма „Не поглеждай нагоре“.

Леонардо Ди Каприо и Дженифър Лоурънс със сигурност са известни за киноманите имена. Лео изгря с „Титаник“ и по-късно дефинира кариерата си с филми като „Вълкът от Уолстрийт“, „Генезис“, „Завръщането“. Дженифър Лоурънс пък тръгна с „Х-мен: Първа вълна“ и попадна на такъв хит с „Игрите на глада“, че след това стана търсена за какво ли не – „Пасажери“, „Майка!“, „Червено врабче“ и какво ли не. Двамата ще бъдат в главните роли на комедията Don’t Look Up, в която двама астрономи – смотаничкият д-р Рандал Мърфи и киселата Кейт Дибиаски, са натоварени със задачата да направят прес тур по целия свят, за да обявят, че астероид ще се разбие на Земята и всички ще умрем в близките няколко дни.

Причината филмът да е сред най-очакваните на Netflix за годината обаче не са само тези двамата, а цялото съзвездие първокласни актьори, навили се да участват във второстепенни роли – Тимъти Шаламе, Мерил Стрийп, Кейт Бланшет, Рон Пърлман, Джона Хил, дори Ариана Гранде и Матю Пери. За да се събере такъв състав, явно комедията ще си струва, а?

За съжаление още нямаме пълен трейлър, само клипче, пуснато нелегално в интернет – то е излъчено в САЩ по време на Олимпийските игри, но явно не е предвидено за онлайн аудитория (по необясними причини). Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

За съжаление, не виждаме много и не получаваме истинска представа за хумора, но тази година единствено „Дюн“ може да се мери с такова количество известни актьори в състава. Режисьорът Адам Маккей също има дълга кариера зад гърба си с филми и сериали, така че можем да очакваме и от него да се е справил.

Още не знаем кога ще бъде премиерата, но след това изтичане вероятно скоро ще видим нормален трейлър и обявление на дата.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата