netflix-split

Първи кадри от Army of the Dead

Netflix пуснаха трейлър с кадри от огромна част от филмите, които ще пуснат през 2021 г.

По един филм на седмица – това е мотото, с което Netflix влиза в 2021 г. Продукциите на най-голямата стрийминг платформа рядко са тотални хитове, но специално филмите се гледат повече. Затова, колкото и да са скъпи, Netflix ще залага повече на тях през тази година.

Днес излезе трейлър с кадри от предстоящите в близко бъдеще кинопродукции за малкия екран на Нетфликс. Най-дългоочакваният за нас проект е този на Зак Снайдер – „Армията на мъртвите“. В него се разказва за група наемници, които опитват да оберат казино по време на зомби епидемия. В главната роля е Дейв Батиста. Продуцентите толкова са харесали крайния продукт, че вече са поръчали разклонение и сериал-предистория. За съжаление, в трейлъра виждаме само групата главни герои в преекспонирана типично Снайдерова екшън сцена и почти нищо повече, но все пак е интересно да получим представа за атмосферата, както и да разгледаме какво друго ще ни предложат на сайта през годината.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересен изглежда и Thunder Force, в който двете чаровни и забавни дебелани Мелиса Маккарти и Октавия Спенсър се превръщат в супергероини. Други продукции от нашия жанр с кадри в трейлъра са Outside the Wire (но вече гледахме неговата реклама съвсем наскоро) и O2 (в който жена се буди в криокамера без спомен как е попаднала там и трябва да избяга преди да й свърши въздуха).

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата