Stranger Things r

Първи пълен трейлър за Stranger Things 4

Четвърти сезон на „Странни неща“ носи нови предизвикателства за порасналите деца.

„Странни неща“ се оказа тотален хит за Netflix, когато за пръв път излезе преди 6 години. Отприщи вълна на филми и сериали с носталгия към 80-те, създаде звездни кариери за невръстните си актьори още преди да са влезли в пубертета. Време е сериалът да се завърне за дългоочакван четвърти сезон, в който децата видимо са поотраснали, но приключенията им явно ще продължат. Досега бяха пуснати няколко тийзъра, но днес вече имаме първия пълен трейлър, който се фокусира върху Единадесет.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Интересно е, че в това видео не виждаме абсолютно нищо фантастично – няма чудовища, няма демонстрация на свръхчовешки способности от страна на 11, няма посещения в обърнатия свят. Знаем обаче, че без такива елементи няма как да се разминем.

В новия сезон сюжетът ще бъде разделен между две локации – половината персонажи все още са в Ийри, Индиана, където ще посетят мистериозна потенциално обитавана от духове къща, а Единадесет, Уил, Джонатан, Джойс и Майк ще имат собствена история в Калифорния. Да не забравяме и за Хопър, който все още е жив в Русия.

Обявени са и имената на епизодите. Те са, както следва: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and the Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre of Hawkins Lab, Papa, The Piggyback. Вероятно доктор Бренър ще се завърне като злодей, а името на четвърти епизод говори, че или ще бъде епилог за Били, или пък моментът, в който и този персонаж ще се окаже все още жив.

Още нямаме официална премиерна дата за четвърти сезон, но описанието под видеото на Netflix е съвсем кратко – „004/004“. Дали това не значи да се готвим за четвърти април?

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата