the-walking-dead-dead-city-maggie-lauren-cohan-negan-jeffrey-dean-morgan-amc-1

Първи тийзър за „Мъртъв град“

Разклонението на „Живите мъртви“ с Ниган и Маги явно е първото, което ще пристигне.

С финалния епизод на „Живите мъртви“ настъпи край на цяла епоха. 11 сезона сериалът вълнуваше зрителите по целия свят, като последната серия събра най-високия зрителски интерес от години насам. Известно е, че рейтинговият пик от средните сезони отдавна е недостижим, но все пак завършекът беше достоен откъм гледаемост.

Хубавото за феновете е, че това далеч не е краят за зомби-франчайза. Тепърва ни очакват още разклонения, сред които Dead City. В него двама от главните герои на сериала-майка се отделят и се пренасят в Ню Йорк – поредния постапокалиптичен пейзаж с жадни за кръв мъртъвци. Сега имаме и тийзър за него! Той е кратичък, няма подробности за сюжета, но има изобилие от интересни кадри. Някои от тях намекват, че оцелелите нюйоркчани сега използват зомбитата за забавление!

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тази двойка е една от най-необичайните, предвид историята на персонажите. Нигън уби съпруга на Маги с любимата си бухалка и въпреки добрите му дела в последните епизоди, той си остава непредсказуем и жесток. „Мъртъв град“ ще представи и нови герои като Пърли, Амая и „Хърватина“.

Не е известно кога разклонението ще бъде излъчено, но щом вече ни дразнят с тийзъри, значи няма да чакаме твърде дълго.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата