power-rangers

Първи тийзър за новите Power Rangers

Филмът ще ни покаже началото на тяхната история.

Феновете отдавна чакат завръщането на „Пауър рейнджърс“ и първият трейлър на римейка, показан по време на New York Comic Con 2016, изостри допълнително апетита им. Повечето почитатели го смятат за много добър, въпреки че не предлага нищо различно от много други подобни филми като „Хроники“, „Фантастичната четворка“ и т.н.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Филмът за първи път ще разкаже историята за произхода на Пауър рейнджърите, въпреки че сериалът така и не си направи труда да покаже началото им. Историята обаче е доста стандартна – петима тийнейджъри попадат на извънземен артефакт, който ги превръща в супергерои. Лоши момичета, хулигани, любов между двамата главни герои, поддържащи чернокож и азиатец, тийн-драми – всички задължителни елементи присъстват, но поне са заснети с много повече пари отколкото сериала през 90-те. Любопитно е, че чернокожият актьор вече не е Черният рейнджър, а азиатският не е Жълтият рейнджър, за да няма обидени на расова основа.

Елизабет Банкс е единствената по-интересна в трейлъра като злодейката Рита Репулса. Тя обаче е показана само за момент, а мотивацията и историята й засега са неизвестни. При всички положения, Saban’s Power Rangers (Saban са продуцентите) е много повече за протагонистите, отколкото за антагонистката.

„Пауър Рейнджърс“ излиза на 24 март 2017.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата