The-Witcher-Netflix-Banner-Header

Първи тийзър за трети сезон на „Вещерът“

Хенри Кавил ще играе Гералт за последно.

Трети сезон на „Вещерът“ ще бъде последният за Хенри Кавил, а вероятно и за много от феновете. Не че последните са изключително доволни и безкритични към нетфликсовата адаптация на полската поредица от книги, но досега поне гледаха сериала с относителен интерес, въпреки забележките си. След раздялата на екипа с главния актьор, едва ли ще останат много причини да продължи инвестицията на време в продукция, която съвсем ще се отклони от хартиения си оригинал.

Първият тийзър към трети сезон не прави намек за наближаващ финал за Гералт в настоящия му лик, но намеква за епична история. Дивият лов вече е налице и Сири отново ще бъде преследвана. Тийзърът също така разкрива, че трети сезон ще бъде разделен на 2 половини – също като „Странни неща“ миналата година.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В края на втори сезон Сири пренесе себе си, Гералт и Йенефер в друг свят, където те видяха Дивия лов – група спектрални скелети-ездачи, които искат да ги заловят. Йенефер ще заведе Гералт и Сири в защитеното магическо училище на Аретуза, където Сири да овладее силите си. Там обаче те ще попаднат в центъра на интриги, предателства и тъмна магия.

Първата половина от сезона ще излезе на 29 юни и ще включва епизоди от 1 до 5. Втората очакваме на 27 юли с епизоди от 6 до 8. Разбира се – по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата