BastardExecutioner 2

Първи трейлър на The Bastard Executioner

Създателят на „Синове на анархията“ – Кърт Сътър, се завръща с нов сериал за Средновековието.

След драматичния край на „Синове на анархията“ феновете на Кърт Сътър затръпнаха в очакване да разберат какъв ще е следващият проект на сценариста. Е, стана ясно от вече миналия Комик-кон, че г-н Сътър е решил да ни върне малко назад във времето – до мрачните времена от ХІV век и двора на крал Едуард I.

The-Bastard-Executioner-FX-series
Кърт Сътър

The Bastard Executioner ще ни запознае с Луилкин Братъл (Лий Джоунс), рицар от двора на крал Едуард I, който се опитва да се „пенсионира“ от бойното поле. Кралят обаче има други планове за него и го назначава за неговия личен екзекутор. В сериала ще видим познати лица като: Стивън Мойър („Истинска кръв“), Кейти Сейгал („Синове на анархията“, „Женени с деца“), Дарън Еванс, Флора Спенсър-Лонгхърст и др.

Снимките на новия сериал на FX са провеждат в Уелс, което силно напомня на друг хитов в момента сериал, чиито снимки бяха там миналата година – „Викинги“. Въпреки, че няма бъде фентъзи или нещо подобно, „Копелето-екзекутор“ ще бъде „измислена история в историческа атмосфера“, която да запълни донякъде празнината от липсата на „Викинги“ и „Игра на Тронове“ през есента и да задоволи апетита на зрителите за такъв тип сериали.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не знам за вас, но аз имам нужда от малко свежа кръв, придружена от средновековна бруталия и откровена драма, така както само Кърт Сътър може да поднася.

Сериалът се очаква да удари малкия екран през септември тази година с първия си сезон от 10 епизода.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата