doctor-strange

Първи трейлър за „Доктор Стрейндж 2“

„Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта“ показва първи кадри.

Сякаш на шега, в „Спайдър-мен: Няма път към дома“ доктор Стрейндж прави магия, която разчупва границите между вселените и заплашва всички тях с унищожение. Последствията от тази му грешка ще са в центъра на сюжета на предстоящия филм Doctor Strange and the Multiverse of Madness. В него ще видим суперзлодея Мордо, зла версия на доктор Стрейндж, както и партньорство с Уанда Максимоф, позната още като алената вещица. Днес излезе първият трейлър към следавщия епизод от суперсериала на Марвел:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако вече сте гледали „Спайдър-мен: Няма път към дома“ и сте останали докрай, знаете, че трейлърът е всъщност пост-кредит сцената след всички надписи. Не е казано официално, но това обстоятелство още по-силно води към мисълта, че именно случката от този филм ще е причина за бедствието във втората част на „Доктор Стрейндж“. Вероятно ще е полезно и да сте гледали сериала „УандаВижън“, за да знаете през какви премеждия е минала Алената вещица, преди да стигне до следващата си поява в Марвел вселената. Идеята за зъл д-р Стрейндж пък е от анимационния Марвел-сериал What if…? Общо взето, за да продължите да гледате филмите и да знаете към какво е всяка препратка, ще трябва да гледате наистина всичко, което излиза в този гигантски кино-сериал за различни комиксови супергерои.

Режисьор на „Доктор Стрейндж и мултивселената на лудостта“ е Сам Райми, който направи трилогията за Човека-паяк с Тоби Магуайър. Премиерата ще бъде на 6 май 2022.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата