skazaniqta na striksa tom 3 t

Представяне на новите Сказания на Стрикса

Заповядайте на събитието в понеделник 24.09 от 17:00 в Дом на културата „Средец“!

Изображение с име: skazaniqta na striksa tom 3Издателство „ИвиПет“, фентъзи клуб „Цитаделата“ и SciFi.bg Ви канят на представянето на трети том от сборника за български научнофантастични и фентъзи разкази – „Сказанията на Стрикса“. То ще се състои в понеделник, 24 септември, от 17:00 в зала 1, ет. 2 на Дом на културата „Средец“.

Елате да поговорим за фентъзи и фантастика с едни от известните автори на жанра в България. Ще имате възможност да научите повече за техните герои и да получите автограф, разбира се!

В Сказанията на Стрикса Том 3 ще откриете нови светове, измерения и вселени. Велики герои навлизат в кървави битки на живот и смърт, виртуалните реалнос­ти понякога са по-убедителни от действителността, а умът се сблъсква с провокиращи въп­роси за нашето бъдеще. Дръзки, оригинални и независими, българските автори отново показват, че заслужават вниманието на читателя не по-малко и от най-известните си западни колеги.

Подгответе се за пътешествие в света на въображението, каквото още не сте изживявали!

Автори: Даниел Иванов, Петър Атанасов, Димитър Запрянов, Донко Найденов, Николай Теллалов, Емилиян Вълев и Станимир Вълев

Линк към събитието във фейсбук – тук.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата