bliss1

Премиерата на филма „Bliss“ e на 5-ти февруари

Оуен Уилсън и Салма Хайек прескачат в различни реалности в новата научна фантастика на Amazon

Новият научнофантастичен филм на Amazon Studios – „Bliss“ („Блаженство“) представя по нов начин любима фантастична тема – а именно тази за виртуалната реалност. Според резюмето на филма, Грег (Оуен Уилсън), чийто живот се разпада, среща тайнствена непозната (Салма Хайек), която го убеждава, че двамата са единствените истински хора в симулация, а реалността е съвсем различна и много по-привлекателна.

Трейлърът на филма е интересен и объркващ – оказва се, че хората живеят в прекрасна истинска реалност и прибягват до много по-стресиращия виртуален свят, за да я оценят по-добре? … Естествено, едва ли нещата са толкова прости, а и не е сигурно до колко може да се вярва на енигматичната Изабел (Хайек). Главният герой Грег скоро започва да се съмнява в това кое е истинско и освен това е застрашен от перспективата да изгуби любимата си дъщеря, която съществува единствено в грозния (предполагаемо виртуален) свят.

Филмът е творение на Майк Кейхил („Втората Земя“), а официалната му премиера е на 5-ти февруари. Освен Салма Хайек и Оуен Уилсън, участват Джошуа Леонард, Неста Купър, Маделин Зима и др.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата