primeval nw ttt5

Primeval: New World е спрян

На динозаврите хич не им върви.

Изображение с име: Primeval.New.World-pppКанадското разклонение на „Първичен свят“ ще си остане само с първи сезон. Primeval: New World е постигнал твърде незадоволителни рейтинги и шефовете в телевизионния канал Space му теглиха ножа.

Повечето от зрителите съжаляват за това решение, тъй като според тях сериалът тъкмо е започвал да става интересен. Според други, разклонението е само бледо копие на британския оригинал и заслужено се е присъединил към дългия списък неуспешни адаптации на островни продукции зад океана.

Все пак феновете не бива да се отчайват напълно. Има някаква надеждица Primeval да продължи да живее под някаква форма, защото оригиналният сериал не е бил официално спиран (въпреки че от години няма нови сезони), а разклонението все още не е минало през САЩ, където може да събере повече зрители и да мотивира тамошната телевизия да сключи международна сделка за продуцирането на още епизоди. Надеждата е в Syfy, за които това не би било прецедент. Шансът, обаче, е малък.

Primeval: New World не е единственият нов сериал с динозаври, който не продължава след първи сезон. Миналата година доста по-популярният „Тера нова“ също си замина безславно.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата