vnimanie psihospusyk tt

Психоспусъчни разкази от Нийл Геймън

На пазара вече е „Внимание, психоспусък!“ от Нийл Геймън и изд. „Бард“.

vnimanie psihospusykДнес излезе новият сборник с разкази на Нийл Геймън, озаглавен „Внимание, психоспусък!“. За него, авторът казва следното: „Всички ние носим маски. Точно това ни прави интересни. Тези истории са за маските и какви хора сме зад тях.“

Уверете се, че сте си сложили маските, преди да започнете да четете. Преди да бъдете пренесени в свят, пълен с вещици, пазители и големи черни пчели, с безсмъртен Род и жени пирати, с твари, които дебнат в мрака отвъд светлината на огъня, за да откриете сенчовците, спотайващи се в края на пътя ви. Но какво става после? Винаги има нещо, което ви чака. Винаги има още. Просто не спирайте да прелиствате страниците.

„Всеки от нас си има своите малки спусъци.“

Литературна алхимия от „автор с рядка проницателност и безкрайно въображение“ (Уилям Гибсън), „Внимание, психоспусък!“ е истински рог на изобилието: истории за призраци, научна фантастика и приказки, магически реализъм и поезия. Той ще отвори очите ви за неизчерпаемия запас от мрак около вас, за магията и чудовищата, митовете и чудесата, и за откриването на истините на най-невероятните места.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата