interview with the vampire

Разбира се, че Лестат не е мъртъв

Трейлър за втори сезон на сериала „Интервю с вампир“.

Още от финала на първи сезон (а и по принцип) знаем, че опитът на Луи и Клаудия да убият Лестат беше неуспешен. Въпреки това, първият тийзър за втори сезон изобщо не включва емблематичния вампир, а вместо това се фокусира върху историята на двамата вампири след раздялата с него. Те попадат на вампирски театър и се присъединяват към трупата – там, разбира се, е и Арман, но трупата има още един основател – вампир, чието име Луи и Клаудия се надяваха да не чуват повече.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Interview with the Vampire се оказа изненадващо добър, завладяващ и емоционално зареден сериал, като 99-те процента одобрение за първите серии на критиците в Rotten Tomatoes е повече от добър резултат за дебютен сезон. Въпреки че той така и не стана рейтингов хит, успя да впечатли хората, дали му шанс.

Много се надяваме втори сезон да запази същото качество, въпреки че това рядко се случва. Тук имаме и малкия проблем, че в създаването на първи сезон участие е имала и Ан Райс, авторката на оригиналните романи, но тя почина и едва ли е успяла да даде принос към следващите серии. Естествено, нейните романи все пак са завършени, а и сценаристите вече се доказаха като достатъчно талантливи, така че липсата й може би няма да се отрази толкова тежко на продължението.

Предстои също така да разберем дали втори сезон ще завърши сериала, тъй като той ще адаптира втората (и по-добра) половина от книгата „Интервю с вампир“ или тепърва ще очакваме в рамките на същия сериал да бъдат адаптирани и следващите романи.

Премиерата на сезона ще бъде чак догодина, така че тепърва ще очакваме още трейлъри и промоционални материали.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата