The Woman In Black Quad Poster

Разкрит е сюжетът на „Жената в черно 2“

Даниел Радклиф най-вероятно изобщо няма да вземе участие в „Ангелите на смъртта“

Изображение с име: the woman in black poster bИзлязоха наяве детайли от предстоящото продължение на „Жената в черно“. Филмът с подзаглавие „Ангелите на смъртта“ ще се развива в същата обитавана къща, но Даниел Радклиф няма да е в състава, поне не и в този на главните герои. Все още няма и режисьор, но поне се знаят някои подробности за сюжета.

Няколко години след събитията от първия филм, къщата вече е национализирана от правителството и превърната във военна лечебница за душевно болни войници. По това време вече тече Втората световна война. Пристигането на няколко войника с ментални проблеми в имението Ийл Марш събужда най-мрачния й обитател.

Ева, красива млада медицинска сестра, е изпратена в къщата, за да се грижи за пациентите там. Скоро след пристигането си, обаче, тя установява, че трябва да пази войниците не само от собствените им халюцинации и демони. Въпреки че наистина се опитва, Ева е безсилна срещу Жената в черно, която причинява смъртта на мнозина от тях.

Сюжетът отново е взет от Сюзан Хил, която е написала и The Woman in Black. Адаптацията му ще направи Джон Кроукър, както беше обявено още през април, когато проектът се задвижи.

„Жената в черно“ се превърна в най-успешния филм на ужасите за Великобритания на всички времена. Това признание си спечели още в първите три седмици, в които беше номер 1 в бокс-офиса на Обединеното кралство и си заработи 23.2 милиона долара. От САЩ пък, за първите 25 дни от премиерата си, филмът на Даниел Радклиф е събрал 50 милиона долара. Успехът изключително радва екипа му и продуцентите от компанията Hammer, защото печалбата им дава възможност да развиват и други свои проекти, с които да помагат в развитието на киното на Острова.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата