Citadel-PrimeVideo

Ричард Мадън и Приянка Чопра си спомнят, че са шпиони

Трейлър за новия сериал „Цитадела“

Сега ще ви разкажем за Citadel – но не за нашия приятелски сайт, а за новия сериал, който Amazon Prime са ни подготвили. Той стъпва върху сравнително позната концепция – двама шпиони са с изтрита памет, но се срещат отново и постепенно си спомнят истинската си същност. Крепи се обаче върху двете си звезди в главните роли. Ричард Мадън, който стана известен с ролята на Роб Старк в „Игра на тронове“ и Приянка Чопра (вече Приянка Чопра Джонас след брака й с Ник Джонас), най-голямата актриса на Индия, която стана световно известна със Sense8. За капак, имаме и Стенли Тучи, известен от много филми през годините. А като бонус – изпълнителни продуценти са братята Джо и Антъни Русо, които направиха „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят“. И ако това не ви стига, сериалът е с бюджет от 250 милиона долара, похарчен за снимки на различни локации и много екшън и специални ефекти.

Вчера излезе първият трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

„Цитадела“ ще започне около 8 години след като титулярната шпионска организация, опазваща мира и сигурността в света, е унищожена от сенчестия синдикат, наречен Мантикор. Мейсън и Надя са двама от шпионите на Цитаделата, но спомените им са изтрити, преди да се скрият. Сега Мантикор са на път да установят нов световен ред, доминиран от тях, но двамата са на косъм да си спомнят истинската си същност. Първи сезон ще има 6 епизода, в които Мейсън и Надя се отправят на мисия през целия свят да спрат Мантикор и да разкрият мистерията на собствените си отношения. Още отсега се планират разклонения

Интересно е, че Amazon Prime продължават да правят суперскъпи сериали след провала им с „Властелина на пръстените: Пръстените на силата“. Специално този не изглежда чак толкова задължителен и сякаш няма изгледи да стане суперхит, какъвто трябва да бъде, за да си избие парите. Възможно е и да грешим. При всички положения, ще дадем шанс на продукцията.

Citadel тръгва на 28 април по Amazon Prime.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата