Chilling-Adventures-of-Sabrina-TV-Show-Poster

Сабрина избира между човешката и вещерската си страна

Пълен трейлър за „Смразяващите приключения на Сабрина“ от Netflix.

От доста време насам ни се повтаря как новият сериал за младата вещица Сабрина ще бъде много по-мрачен от предшественика си и много по-хорър ориентиран. Е, това донякъде е вярно, но все пак не значи, че ще гледаме чист филм на ужасите с привкус на трагедия и фатализъм. Поне до този извод води новият, пълен трейлър към Chilling Adventures of Sabrina.

https://www.youtube.com/watch?v=ybKUX6thF8Q

Официалното резюме на сюжета гласи следното: „Полувещица, полусмъртна. На 16-тия си рожден ден Сабрина (Кирнан Шипка) трябва да избере между вещерския свят на своето семейство и човешкия свят на своите приятели. Със своите лели (Миранда Ото, Луси Дейвис), котката й Салем и гаджето й, Харви Кинкъл (Рос Линч), Сабрина ще се изправи срещу ужаси и нови приключения в мистериозното градче Грийндейл. От изпълнителните продуценти на „Ривърдейл“ идва нова страшна приказка.“

Излиза, че връзката със сериала „Ривърдейл“, ако изобщо ще има такава, е много слаба и е много вероятно двата сюжета дори да не се развиват в една вселена. Сценаристите на Riverdale до момента умело избягват да вкарват фантастични елементи в сюжета (въпреки че комиксите, на които се базира сериалът, ги има), а Chilling Adventures of Sabrina си е чисто тийн фентъзи.

За малко по-подробен поглед върху една от лелите можете да видите гостуването на Луси Дейвис в токшоу – там тя разказва малко повече за героинята си и показва клипче от сериала.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Премиерата на целия сезон на „Смразяващите приключения на Сабрина“ накуп е на 26 октомври, разбира се в сайта на Netflix. Уви, оттам обявиха, че се отказват да поддържат български субтитри, така че ще трябва да си го гледате на английски.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата