scifibg

SciFi.bg стана партньор с Ozone.bg!

Можете да пазарувате от един от най-големите онлайн магазини в България с код за отстъпка 10% „scifibg“!

Изображение с име: scifibg-320x166-shadowСкъпи приятели,

Години наред се стараем да ви доставяме обективни ревюта на книгите, филмите и сериалите, които ви интересуват, както и да ви информираме за най-новите развития в света на фантастиката. Поддържаме секциите си каталог и календар с надеждата те да ви бъдат полезни. Работата ни през годините и натрупаните посещения вече започват да дават плод, от който вече можете да спечелите всички вие, които ни посещавате.

С удоволствие ви съобщаваме за първото ни партньорство с голям бизнес, което е полезно и за вас! То е с Ozone.bg – един от водещите сайтове за онлайн покупки на продукти за забавление в България.

От днес можете да се възползвате от специалния код scifibg при пазаруване в Ozone.bg. Той ще ви носи 10% отстъпка при покупки на артикули от почти всички секции! Кодът важи за:

  • Всичко в категориите Книжарница, Филми, Мърчандайз, Хоби и джаджи, Играчки, Пъзели и игри,
  • От категория Гейминг: Игри (без тези с ваучери/електронна доставка, преордери и колекционерски), Гейминг аксесоари (без монитори),
  • От категория Лаптопи и компютри: Аксесоари,
  • От категория Аудио и видео: Слушалки, Портативни колонки,
  • От категория Мобилни устройства: Аксесоари,
  • Отделни продукти от други категории и секции (пробвайте!)

Кодът не важи за продукти с други отстъпки и за по-голямата част от електрониката (телевизори, компютри, конзоли, фотоапарати, телефони, таблети).

Как да ползвате кода scifibg за 10% отстъпка:

1. Влезте в Ozone.bg и добавете продуктите, които искате да закупите, в количката;
2. Когато сте готови, отворете количката и добавете код scifibg в полето за промо код отдясно. След това натиснете бутона „Добави ваучер“ и вижте отстъпката си;
3. Натиснете бутона „Към завършване“ и там въведете данните си за доставка и заплащане.

 

Нядаваме се кодът да ви бъде полезен, както и да го споделяте с приятелите си. По този начин подкрепяте и нас, като ни показвате, че има смисъл да продължаваме!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата