holoscape-featured-image

Ще пътуваме във времето и с Holoscape

Синът на Джийн Родънбери ще продуцира нов сериал.

Rod_Roddenberry
Истинското име на Род всъщност е Юджийн, също като на баща му. Но той предпочита да използва прякора си, за да се отличава и да остави свой собствен завет.

Род Родънбери, син на създателя на „Стар Трек“ Джийн Родънбери и продуцент на предстоящия сериал Star Trek за CBS All Access, ще създава свой собствен сериал. Идеята му е озаглавена Holoscape и е предназначена за международния пазар с разнообразен актьорски състав, персонажи и мащаби. Сюжетът ще се развива в бъдещето, след края на Третата световна война, когато цивилизацията на практика се е сринала. Група млади оцелели попадат на едно от оръжията в нея – устройство, наречено холоскейп, което се оказва част от конспирация за управляване на човечеството. С него може да се пътува във времето и на групата младежи е предоставен шанса да избягат от настоящето си, за да спасят нашето бъдеще.

Една от продуцентските компании, партниращи на проекта, има силни позиции в Китай, така че със сигурност един от персонажите ще е китаец. Ще се търсят и други разнообразни герои, за да може проектът да допадне на максимално количество държави и зрители. Надеждата на продуцентът е сериалът да допринесе за сближаването на Изтока и Запада.

Все още няма друга информация за сериала, дори няма телевизия-купувач, но явно ще се работи сериозно по него. Доколко концепцията е оригинална е спорен въпрос, но поне синът се опитва да прави нещо полезно, следвайки стъпките на великия си баща. Стискаме палци за сполука и интересен сериал!

 

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата