jurassic world alive

Ще търсим и динозаври по улиците

Jurassic World ще има AR мобилна игра в стила на Pokemon GO.

Вече можете да ловите покемони, скоро и духове, но искало ли ви се е някога да ловите динозаври? Предстои ви да получите тази възможност, благодарение на Jurassic World Alive – мобилна игричка с добавена реалност по „Джурасик свят“. Преди два дни излезе първият тийзър за нея:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Подобно на вече известните предложения, играчите ще се разхождат с мобилните си телефони и ще търсят динозаври в играта. Първоначално се предвиждат 100 вида динозаври, като веднъж заловени, играчите ще ги снабдяват с ДНК, за да пораснат. В някои зони ще има повече, в други по-малко. За по-мързеливите пък се предвижда облекчение от формулата – вместо лично да обикаляте по улиците, ще можете да пускате дрон в добавената реалност – той ще проверява територията около вас без да ви принуждава да се движите. Също така се предвижда и възможност за битки между динозаврите на други играчи – след като отгледате най-мощния звяр, ще можете да го пращате на бой срещу чужди динозаври. С ДНК-то ще можете да си правите и хибриди.

Тази година, освен следващия филм „Джурасик свят“ ще има и още една игра – симулатора Jurassic World Evolutions за PS4, Xbox One, и PC, която излиза през лятото. Jurassic World Alive ще има своята премиера на 22 юни за Android и iOS.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата