jack-giant-slayer-ttt

Ще убиваме ли великани?

Трейлър за „Джак, убиецът на великани“, който излиза след по-малко от месец. Преценете дали филмът ще си струва билета за кино.

Ако „Снежанка и ловецът“ ви е харесал и искате отново да се потопите в приказен и триизмерен сюжет, то Браян Сингър ще се опита да ви изкуши с „Джак, убиецът на великани“. Вижте трейлъра:

http://www.youtube.com/watch?v=0J00s21w-Fo

Е, пак ще имаме епични битки и сюжет от приказките, но изглежда Jack the Giant Slayer ще бъде малко по-лек и комичен, по-скоро от типа на „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“. Адаптирането на приказки за зрелищни 3D-та е новата мода в Холивуд и това е следващият й продукт – филмът излиза на 1 март в САЩ и на 22 март в България.

Изображение с име: jack-giant-slayer-posterВ главната роля може би сте разпознали Николас Холт от „Х-мен: Първа вълна“ и „Топли тела“. Но докато в тези си роли той пасва, тук някак изглежда не на място. В ролята на основния великан пък ще видите компютърна анимация с гласа и чертите на Бил Най – но нейното ниво ще е далеч от това на Ам-Гъл в изпълнение на Анди Серкис. Общо взето, Браян Сингър се е целил доста високо с този си филм, но резултатът не изглежда особено обещаващ. Ако не ни вярвате – питайте студиото зад него, което го забави с почти година само и само да издебне най-добрия момент от гледна точка на очаквани приходи. Такива хитрини обикновено се прилагат за филми, в които продуцентите нямат кой знае колко голямо доверие.

Търсачите на нещо леко и приятно за убиване на време обаче не би трябвало да останат разочаровани. Явно ще има достатъчно лафчета и зрелища, за да привлече небрежните зрители, които просто искат забавление от типа на Hansel and Gretel: Witch Hunters.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата