sweet-tooth

Snowpiercer и Sweet Tooth – подновени

„Снежен снаряд“ ще има четвърти сезон още преди да е излъчен трети, а „Сладък зъб“ изненадващо продължава за втора година.

Две добри новини имаме днес на сериаловия фронт – два сериала са подновени. И при двете развитието е леко изненадващо, но добре дошло за феновете.

Изображение с име: snowpiercerПо-известният от подновените със сигурност е Snowpiercer. Сериалът привлече доста внимание когато започна миналата година и успя да задържи немалко фенове и тази година – както в САЩ по телевизия TNT, така и по света, благодарение на Netflix, които качваха епизодите веднага след излъчването им зад океана – рядка практика за най-силните им продукции. Втори сезон отбеляза подобрение на качеството в някои аспекти и значително влошаване в други. Един от проблемите е, че почти никой в този сериал не умира наистина. Другият е, че тази година Дженифър Конъли беше използвана твърде оскъдно, дори пропиляна, а финалът на историята й хем е твърде разочароващ, хем най-вероятно ще се окаже, че изобщо не е финал. Въпреки това, интересът към предстоящия трети сезон явно остава висок, защото продуцентите вече са поръчали четвърти! Те сигурно са добре запознати с работата по продукцията и оценяват високо направеното за трети сезон до момента – няма как и това да не е фактор в решението. Снимките на трети сезон са почти завършени и премиерата му ще бъде скоро. Предстои да видим дали голямото доверие е оправдано и дали този сериал ще има дълго и крепко бъдеще.

Другата добра новина е за Sweet Tooth – сериала на Netflix, фокусиран върху момче с еленски рога. Въпреки че не се срещат много публикации или отзиви за него, той явно е допаднал на много хора, които са го изгледали докрай и са се трогнали от драматичните му моменти. Около него има и други хибриди – деца, които са наполовина хора, наполовина някое животно, както и интересни персонажи сред чистите хора, някои от които са с доста лоши намерения за хибридите. Втори сезон ще се състои от осем едночасови епизода и ще продължи историята от отворения финал на първи сезон нататък. Netflix доста често размахва брадвата над своите сериали, така че всяко подновяване по тази стрийминг платформа трябва да се третира като огромен успех. Ще бъде интересно да видим дали постижението ще се повтори и догодина.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата